21. července 2009

Hellgate: London - Diablo II v budoucnosti a nejen to.

Publikovali Autoři

Hellgate: London - smažte se v pekle v pohodlí Londýna.
Legendární hra Diablo II má už pěkných pár let strávených na pultech obchodů a stále nepříchazelo nic nového co by poskytlo hračům to ,co poskytovalo Diablo.
Podle mě žádný Sacred (promiň Maxi), Titan quest apod. nevrátili znovu tu atmosferu a hratelnost Diabla. Ale před pár měsíci představila odtrhnutá půlka (ta druhá jsou tvůrci WOW) Blizzardu Hellgate: London.
A nebylo to špatné naopak se hra za lidovou cenu (nejlevnější na internetu 199Kč) velmi vyvedla a proto ji tak trošku představím:

Bylo nebylo:
Děj se odehravá v budoucnosti kde celou zemi napadlo peklo. Lidstvo nevymřelo ale je nuceno ukrýt se do podzemí a bojovat s armádami pekla. Náš příběh se odehrává v troskách Londýna (jak překvapivé) kde podobně jako v Diablu budete plnit různé ukoly a oddechnete si jenom v zakladnách, kde můžete nakoupit/prodat vyzbroj a vystroj, získat nějakou tu práci a poklabosit s kamošema.

Diablo II vs Hellgate: London

Kromě všelijaké havěti od podivných zmutovaných myší přes něco ve smyslu zombie až po potvory které křižují vzdušný prostor Londýna jsou zde také Bossové. Většina je jich v pekelných branách (místo kde je zem spojena s peklem).


Čím víc postav máš,tolikrat jsi člověkem:
Možnost volby charakteru by zde samozřejmě nemohla chybět a charaktery jsou propracované takže si představíme několik z nich:

Blademaster - Mužíček (nebo dívenka) s mečem čí menší palnou zbraní-opravdu šikovné je jakmile držíte v jedné ruce meč a v druhé pistoli v tu ránu máte vyhodu postřílet vše ve vašem okolí a to co se k vám dostane tak pohodlně naporcujete)

Magic - Jde o maga z budoucnosti místo zbraně používá speciální ehm. nástroj, obdobu magické hole kterým vyvolává kouzla. Jaké kouzla může použít se odvíjí od zkušeností a typu jeho zbraně (takže pokud máte jedné ruce třeba zbraň na ohnivou kouli na druhé zmrazovací kouzlo není problém se vypořádat s hordami zaškodníků)

Technik-Tento charakter jsem si nechal na konec protože ho v jiných hrách ani nenajdete, jedná se o mužíčka který používá pistole, samopaly apod. ale jeho specialitou je že může stavět různé mašinky a hračičky které mu potom pomáhají v boji a to palebou silou nebo zpomalují neřády. Tento charakter se mi velice líbí, je pěkné propracovaný a pořádně se u něho pobavíte =D.

Dále jsou tu charaktery jako Guardian, Rifleman nebo Sniper.
I když dohrajete hru tak s jiným charakterem je zase jiná, což je také veliká vyhoda hry.
Takže zavěrem,klidně vyrazte do obchodu a s klidným srdcem nakupujte.

Mimochodem Diablo II mužete odinstalovat.

Aldor

0 komentářů:

Okomentovat