19. července 2009

Libimseti - Historie fenoménu

Publikovali Autoři

Jeden z mých prvních článků se bude týkat fenoménu který je dnes velice rozšířený a spoustě lidí tvoří nějakou tu část života.
Nebudu psát o ničem jiném než o libimseti (www.libimseti.cz) a vše okolo něho.
V roce 2002 nastala vzácná velká konjunkce, při níž byly Saturn, Jupiter, Mars, Venuše a Merkur všechny zároveň viditelné na severozápadní obloze těsně po soumraku a také byla spuštěna první verze zábavního portálu který byl vzdáleně podobný americké stránce myspace (www.myspace.com) .

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Portál byl poměrně navštěvovaný ale pořád to nebylo to ,,pravé ořechové“ a proto v roce 2006 byl kompletně rekonstruován jak po grafické stránce tak po funkčnosti a obsahu. Za tu dobu se z něj stala velice navštěvovana stránka jejíž komunita čítá přibližně 1.000.000 členů. Denně se na něj přihlásí kolem 180.000 uživatelů a přibude něco okolo 60.000 fotek. Stránka také vlastní internetový magazín (www.magazin.cz)
Někteří lidé dnes varuji před takovými stránkami a nejen oni ale i zástup dětských či ,,normálních“ psychologů. Ono se řekne je to škodlivé, ničí to psychiku a po takových stránkách se potulují pedofilové ale bohužel/bohudík (jak pro koho pozn. Autora) s tím nikdo moc nenadělá a majitelé stránek se dobrovolně nevzdají svých vydělků a proto nemá cenu nějak diskutovat v tomto směru.
Můj osobní názor na tuhle stránku je zarytě neutrální protože jde pořád jenom komunikaci mezi lidmi ale zase nemá cenu vychvalovat stránku na kteří jsou někteří lidé až (silně) zavislí,další důvody nechci zveřejňovat.
Doufám že trocha historie neuškodila a...
Zavěrem slibuji že vznikne druhý článek na toto téma a doufám že moje práce nepřijde nevhod.

Aldor

0 komentářů:

Okomentovat