25. října 2009

Je to trestné nebo ne? Aneb provokace Lenina

Publikovali Autoři





Jelikož je dnes v modě zateplování domů, vzniká spousta firem na tyto práce, jedna z nich je i firma Lenin, dalo by se překousnout že je nazvána podle zakladatele bolševického režimu vraha více lidí než Hitler a předchůdce nejkrvavějšího diktátora v novodobé historii Stalina.
Ale tato firma vyhlásila (už nevím kdy) speciální akci a to když na fasádě domu bude hlava Lenina a pod tím nějaký reklamní slogan, dostane určitý dům slevu na revitalizaci. Osobně jsem takový dům neviděl nikde v mém okolí ale jeden takový se objevil cca třicet metrů od školy kterou navštěvuji. Toto si myslím že už je uplný vrchol. Během výuky nám poté ředitel říkal že škola podávala různé stížnosti atp. ale firma je prý 100% legální a nikdo s tím nic nenadělá.
Hlava Lenina je to samé (nebo horší) než kdyby tam byla hlava Hitlera nebo Hákový kříž. Jsou i města kde prý je hlava Lenina na každém druhém domě a v takovém městě bych nechtěl bydlet.
A nikdo s tím nic bohužel neudělá a dokud češi budou chtít mít pro pár tisíc na fasádě Hlavu vraha přes 50 milionů lidí tak se s tím nic asi nestane.


Závěrem mohu jen říct že je to zase ukázka co jsou schopni lidi udělat pro pár tisíc a neznají minulost. O nějaké národní nebo vlastenecké hrdosti se zde také nedá ani uvažovat.

0 komentářů:

Okomentovat